19 de juny 2012

CARROSSERIES SUCARRATS II
Detall de la estació de Rodalies
 a Cervera de la línia de Manresa
 infrautilitzada actualment.

Com abans apuntarem en el capitol anterior, La Sagarra, es terra de secà i com a tal el blat era una de les seves riqueses por lo qual la farina, aci era tractada, imatges del remolada ment de l'antiga farinera.


En aquest local on ara hi han les oficines de Ibercaja i costat amb el Restaurant Bonavista va ser el segon emplaçament dels carrossers Sucarrats. Carrer Alta de Capuxinos ,6.


Parlant de Farines, aquesta camioneta en era el exponent de una gran fabrica de galetes.Dis el garatge el Pare del Jordi... de petit ?

La fabrica de galetes de LA PALMA havia set una de les industries capdavanteres de Cervera i els seus productes coneguts arreu. Aquesta fabrica va tenir un mal fi al cremar ara fara 59 anys i lo mes greu que el Amo va morir cremat dintre.


Arribem als camions de ruta com aquest Barreiros Super Azor.
Un altra pes pesant per fer la ruta de Barcelona a Madrid.En aquesta època, Sucarrats pintava sempre amb dos colors el lateral de la caixa.

.


Preciositat del Barajas amb acerbi. De transports Pomes de Cervera.

Pegaso 165 de un transportista de Barcelona, concretament J. Ferran Musol. Per no perdre el costum la caixa en dos colors.