20 de nov. 2011

TORELLÓ. EL CARRER DE SANT MIQUEL.
A Torelló,el carrer de Sant Miquel,ha estat
 i es considerada l' arteria mes important del poble.
Tan per el transit de vehicles, com per el centre de rambleig, (antigament )els diumenges per la tarda.
Al carrer per la part nord i conflueixen els vehicles provinents de Sant Pere i Sant Vicenç, on un poc abans es havien ajuntat amb els de Vilaseca, Borgonya i el Pelut, baixant de l'estació i travessant el  pont sobre el riu Ges.
El carrer Sant Miquel els filtra-be, es alimentaven al Poste de Can Vinyeta, canalitzava poc despres, cap al estret carrer de Sant Bartomeu  el cual els expulsa, ja mes ample, cap a Manlleu, Vic y fins i tot cap a Barcelona.

Tres imatges pel record.El camió de Can Currius, La Ossa, La Auto Union,el Simca, el Renault 4x4, y dos camions mes ,dels quals desconec la marca, tot un tràfec per la àpoca.


El Senyor Filipino  el seu poste de Benzina, vinga a manchar per omplir les botelles de vidre per mesurar i descarregar  al diposit del vehicle, mentres la maneta va omplint l'altra.

El Ford de la comarcal a primer terme, el del Nord de cul avall repartint la mercaderia, amb la porta oberta, el tricicle perseguint-lo, la moto i  el Renault 4/4, aparcats, i la petita camioneta que vol passar de front, arraconada rascant les rodes amb la vorera.