29 de nov. 2011

MARTINEZ,GRUAS CARLOS MARTINEZ. EL ABISINIO DEL SEÑOR CARLOS.

 El Abisinio de Sr.Carlos Martinez.

El Sr. Lázaro Martínez provenia de Lorca província de Murcia, i al arribar a Barcelona es va instal·lar al barrí del Guinardo fen la feina que sabia. El transport.
El seu  fill Carlos va  aprendre del Pare, i ja de ben jovenet feia de mecànic i també va començar el transport.
Primer amb un tricicle, després va comprar un Ford 4, que era un Taxis, tallant- li la part de darrera i carrosan -lo com un camioneta, El següent vehicle va ser un Avia 4.500 en el cual amb el temps li va fer un muntant per portar un altre cotxe sobre i un altre remolcant.
El Sr Carlos tenia  una vocació amb la Asistencia i proba de això es que ja porta 48 anys desplaçant vehicles per tot a reu. Ara ja jubilat es dedica al seu Hobby de restaura els seus vehicles antics.
Avui he tingut la satisfacció de coneix- el i als seus 74 anys desprèn  una gran vitalitat, le trobat y desmuntant el dipòsit de Gas-oil de un Nissan 4x4, vehicle destinat a anar a buscar bolets.
Que en trobi forces.EL FIAT ANOMENAT ABISINIO.Detall dret del motor.
Detall del curos interior.
FIAT.


Buje traser.La roda anterior. Detall.Detalls del motor.
Camió de Grúas Carlos Martinez carrossat  expresament per el transport de vehicles de alta Gama.Durant una epocá transportaba Ferraris.Va cami de ser Historic.Fa deu anys el Sr. Carlos el va anar a comprar nou a USA.