18 de set. 2013

HISTORICS. SANT PERE DELS ARQUELLS Segona.


A les onze hores amb una quinzena de vehicles, es va engegar la ruta matinal, amb final a la "Caseta del Caçador", per sobre de Rubinat, on dos especialistes culinaris anaven gestant una gegant paella. Feta al punt, anant xuclant l'aigua dels costats fins el centre, tot un art de foc i bellugueig de paella.


Sortida de la Panadella.


La pols dels camins enrevessats de La Segarra, 
no preveia el diluvi que despres en arribarà.
Increïbles aquests manats de pins en mig del deserts.La pols no deixa veure el cami.


Els camps acabats de segar, autentiques pistes de patinatge dels Jeeps.


Parada en un historic edifici en mitj del no res de la Segarra.
Hi ha un pou amb una profunditat increïble, es parla de mes de 100 mts,
tires una pedra i no sens el "xop",
d'alla una companyia Francesa extreia aigües medicinals per guarir varies 
malalties.
Derrapades al camp.El menjador es havia insta lat al aire lliura, a la petita esplanada front la porta de la "Caseta dels caçadors. Al dinar erem unes quaranta  persones.  L'associació de veins del poble ens havia facilitat amablement, taules i cadires plegables.
El Steyr de Winfred va fer el transport, des de el poble. La paella ja  estava a punt. De sobte el cel es torna negre amb llamps i trons caien una forta turmenta que ens obliga a recollir i ficarnos tots dins la caseta. Amuntegats i com podiem. El fang es enganxaba a les sabates i el anaven entrant dins.
 Quaranta personas, la paella, els cuines, mobiliari en 25 metres quadrats, tot una proesa. Tot un èxit.La paella acabada de afegir el aigua.


Amb L'aigua xuclada i fent el repos abans de servir.