8 de nov. 2012

ARTESANS CABO.
Artesans Cabo un altre manera
d'estimar els camions.


El senyor Miquel Angel  Cabo tracta amb embotits. Principalment de Salamanca, sinònim de porc ibèric.
La seva afició als camions li ve de quan era un nen.
Li agradava veure'ls quan venien al magatzem dels seus pares a descarregar i seguir les maniobres que tenien que fer per acular sobretot si  eren trailers, com entrar en direcció contraria, com tenir la cabina girada al mig del carrer perquè pugues seguir passant el transit.
Tot aixo passava al barri del Clot de Barcelona. On tenien el magatzem.
L'única manera de continuar amb els camions, es muntar-los a escala, sense que hi falti cap detall dels originals que corren pel carrer. I de veritat son fidels.
Al fe anar, el motor fa  el mateix soroll que el gran, les bocines toquen a varis sons, les llums giratòries de perill anant, tanmateix les llums reglamentaries i  tots els anti boires com els indicadors laterals del semiremolc.
Els suports anteriors del semiremolc de enganxa i desenganxa, també son elèctrics, millor que els de el  semi original.
Amablement m'explica les hores que a perdut, muntant i lo be que ho ha passat.
  Algun dia els a casa seva i tan desfruiten de ells els seus fills com ell mateix.
  M'explica la afició que hi ha a aquestes maquetes dirigides, principalment als països nòrdics on fan verdaderes competicions, afagin si dúmpers, carregant i descarregant els bolquets per sinuoses carreteres agafant se a la tracció total .
 A Espanya es celebre un anual a Valladolid, on els aficionats fan un concurs on es te que demostrar la verdadera perícia  aculant amb el comandament a tràilers dintre magatzems, aixi com fer difícils aparcaments.
A la fi el Senyor Cabo ha fet com aquell maquetista de Moya que feia avions, i cada cop mes grossos fins que va asentarse dintre de un i va volar.
 Ha comprat una tractora Pegaso, que pensa pintar de nou i amb el temps afegir-li tots els petits detalls que posa amb els seus mini-tràilers.
Esperem que sigui aviar. Gracies Miquel Angel.

Detall de el tauliner de CORREOS, el toldo correder desengache totes les gomes.
La galleda per els petits repassos penjant. Tanimateix els cadenats a les rodes de recambi per al xoriços


L'anagrama de Scania, tapisat dins la cabina.


Detall de les llums laterals.i ala fi el nou joguet.Foto del portal de entrada al carrer de Palència, per la descarrega de  tràilers provenien que d'Andalusia carregats de 
<mantecados i polvorones>. La bogeria dels xofers.
...i els camions per descarregar.