16 de set. 2012

ORIENT_EN LA CARRETERA Despertar en el Llac Como enfront >Bellagio i la Illa de Comacina

La llibertat de la Camper, Aqui m'agrada, Aqui hem paro.


Despres de travessar tots el poblets riberencs amb el llac, on 

el dominant es el luxe amb esplendits Hotels i  senyorials mansions.
Dormint amb el llac davant. A Meraggio.


El dia apunta al fons a l'esquerra. Entre les muntanyes.

La ciutat de Bellagio enfront.


illa de Comacina
El llac de como es com una i grega al reves. Una de les dues potes comença a Como.La de L'esquerra.
La dreta a Lecco.
 Optem per pujar per l' Esquerra  on ens sembla que la carretera es millor segons el mapa que portem. No hi ha rumb fix, anem senzillament cap  amunt, cal  d'arribar a la reserva natural de Mezzola.

Hem escollit la millor ruta. Encara es de dia i podem contemplar las vista del llac. Pugem per una carretera que cada vegada es fa mes estreta, a la esquerra tenim els Alps Suissos formant una paret infranquejable, ala altra banda L'aigua del llac.
La carretera continua passant  els petits pobles, com Tavernola, Villa D'Este on els hotels de Gran luxe, donen caché a la carretera, i el indret.Esta plovent, paro un moment per acostarme a peu a un luxos Hotel. El Parking, composat per
Rolls,Ferrari,Lomborgini,Mercedes... es inpresionant.
Arribem a Laglio un altre poblet on enfront i ha la part mes estreta del llac font Quanzano al altra riba. La punta interior de la I grega la terra dins el llac i tenim la bella  Bellagio, ni millor dit il·luminant les aigües amb les seves llums. 
Comença ploure i la humitat del estiu esta a tope, els vidres es lloren.
 Decidim buscar lloc per dormir. Cada vegada plou, mes. Veiem une llumetes a la riba del llac, sembla pla. Es l'entrada de un cementiri ple de lamparas solars, canviem de lloc. Ha de ser vora el llac continuem pujant amunt i buscant.
 La nit es torna molt negre arribem a Menaggio passem per davant el  Hotel Belvedere, el luxe i els cotxes son espectaculars, per fi ,un aparcament a peu de llac, deu de ser una zona blava del poble, per que hi han raies blaves pintades al  terra. Hi ha un cartell de parking-pagant, que es comença a pagar a partir de les nou del mati. Son les nou del vespre, tenim dotze hores per menjar i dormir. El lloc es marvellous.!! Ens quedem.!! !Fins dema!

El poble de Meraggio. On dormim.