17 d’abr. 2013

XOC DE UNA CRÒNICA ANUNCIADA.

Nan cap a Sant Pere de Torelló, concretament al carrer de Balmes. Autos Vich, solia aparca els autocars al carrer, ja que cada cert temps sortia en Línia Regular de Torelló a Sant Vicens i Sant Pere. A mes a les dues de la tarda, tambe era hora de recollir la  gent de les fabriques dels voltants, amb el torn acabat. Ixo feia que moltes vegades per mandra de entrar els autocars al garatge, amb les corresponents maniobres al mitj dels plàtans quedessin al carrer.
Un dia, el Pare Camprubi, amb el seu FORD "carrabiner" de vuit cilindres pujava carregat de gravi-lla per alguna obra del poble bei, quan baixava envelat un ?( curios camio que desconec el nom per mes que el busco), propietat de Telefónica, que devia venir de muntar pals i cables a la carretera de La Vola.
La meva manera de pensar es que el de Telefonica, al veure el camió del Camprubi,  pujar tan lent, que tenia temps d'adelantar al autocar i  reaccionà massa tard.
 Els frens de varilla de l'època poca cosa podien fer.
 La topada va ser evident.
 Preguntant a la Viuda del Senyor Camprubi, recorda que el camió amb la velocitat posada i empenyent amunt, va anar tres metres enrrere.

Camprubi puja.


Telefonos Baixa.


El xoc frontal.


Els desperfectes de Camprubi.
Els desperfectes al GU-2007
propietat de CTNE.