1 de març 2013

LA GRUA I EL CAVALL.




Fa uns anys, un senyor de  pages es jubila i optà per anar a viure al poble, ja que a certa edat, es millor estar mes atansat als metges, hospitals i necessitats que sorgeixen, en el dia a dia.
Liquida tot lo que tenia, pro li va quedar un animal, al que li tenia un gran carinyo. Era un cavall. La pregunta era que hem farem del animal?.
El senyor de pages, decidir emportar-se el cavall al poble i posar-lo en el sota terrat que donava al petit pati de la casa unifamiliar.
El cavall sortia a passejar amb el seu amo cada mati, ja que vivien en una barriada un pel separada del poble. 
El animal entrava a la casa per la porta principal, travessava per el passadís que donava al menjador i dalla al pati. El animal es comportava ja que ningú mai es queixa.
Pro. Un bon dia quan el amo anar a recollir el seu amic, per el tom diari el troba mort a terra.  Fou tan forta l'impresio, que el home queda aturat sense saber que fer.
El meu amic F.V vei d'ell i persona propera, per regentar un comerç lo que li permetia estar al costat del public i atendre el vei donat la seva situació  Li demana ajuda. La solució va ser tovar una grua que tragues el animal per sobre la teulada de la casa. I aixi va ser.






















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada