2 de jul. 2021

CLSSICS DEL TRANSPORT A RIPOLL.

 

TROBADA CLÀSSICS DEL TRANSPORT.

 RIPOLL 26 DE JUNY DE 2021.

Amb bon temps i molt animats, varem sortir de diferents llocs fins el Punt de Trobada acordat. A Aiguafreda, concretament al restaurant el Pinos

Primer en arribar va ser el Autobús Pegaso BEULAS 170 de Joan Vallcorba carregat amb veins i amics de Sant Feliu de Codines.

El Ramon Manonellas i un amic el Pere amb turisme. Per el seu EBRO C150, un xofer el condia.

El Josep Iglesias per la carretera vella des-de Moia, amb el seu EBRO, B 35 o B 15 segons es miri.

El Josep Bonsoms des-de Tona en marcha enrere fins Aiguafreda amb el seu EBRO 45, el mes antic dels companys.

Jo mateix amb el NAZAR desde Barcelona.

De LLeida en representació des-de el seu Club de Clàssics el President Toni amb la seva muller Sra Maria Jesús. Pilotaven un clàssic  Porsche descapotable, no erer vehicle industrial, pro no varen dubtar en fer-nos costat a la trobada.


Passant per Malla es incorpora al grup el Setra Seida de Toni Arimany.


A les 11 del mati, ens esperava a la plaça del monestir el Alcalde de Ripoll, junt amb un conseller Protecció civil l'havia desallotjat per fer espai per nosaltres
l.
















El boca boca va fer que es incorporaren a la trobada, alguns vehicles classics de les poblacions dels voltants.




El gran absent, el Ripolles de Carbòniques Salvans.


Un cop aparcat el Alcalde, ens regressa dins el monestir on ens va fer una explicació, de la historia del monestir de Ripoll.



Amb una llarga pro amena explicació el Alcalde es acomiada de nosaltres e iniciem la visita. Cal recalcar que en atenció a nosaltres, no sens va cobrar entrada per la visita tan del monument com el Museu annex al monestir dedicat exclusivament a la historia del Ripolles, agrícola, ramadera e industrial.







Teniem el dinar a al prestigios Restaurant, La Solana de Ter, un altre icona de Ripoll. L'hora del dinar les tres de la tarda. Segon torn. Els assistents estaven nerviosos, el sol queia de valent sobre la Plaça del Monestir. Amb acord democràtic per passar el rato, es deixi deix, fen una rua fins a Ribas de Fresser vorejant el riu Fresser, entre la cinglera verda que ens envolta.











Aparcats en plena carretera, fem una visita rapida per el poble, les botigues tancades a aquella hora, la gent fent el vermut en les terrasses i el riu baixant amb aigua. Poc mes. Enfilem cap el restaurant la gana apreta.


Amb la seva cabreta blanca i blava el Vila de Sant Fruitos de Bages tambe ens ha volgut acompanyar ja que la seva feina esta lligada al nostre grup. Transporta Gas-Oil per la zona del Bages.


Dit i fet, mitja horeta i tots aparcats al front del restaurant. Un mal entes fa que es tingueren que separar una taula de 4 personas del restes del grup. E-rem 23 haúiem contat 19, pro no hi va haver cap problema.




Amb iniciativa del Francesc i amb acord del Joan xofer del Beulas, decidim anar a les LLoses a una granja, on venen làctics naturals tambe embotits. La pujada a la casa de Pages, va estar un poc dificultosa per el autobús. Al fi varem arribar, varem comprar i disfrutar de unes vistes meravelloses de un capvespre al Ripolles. 






Cansat, pro encare queden mes de 100 kilòmetres a 
70 per hora.


BONA NIT.


Bona Nit.







































1 comentari:

  1. Qué grandes esfuerzos que hacen todos aquellos que mantienen su camión o su vehículo en perfecto estado de revista, contra viento y marea. Todos son magníficos, pero es de destacar el de 1a. foto, que parece un Hino.

    ResponElimina