25 de maig 2014

LLEVANT-PARK MAIG 2014.








Amb sol esplèndid i una temperatura mes que agradable, arranca la primera fira del motor a Parets del Valles. Concretament front i dins les instal·lacions del Restaurant i aparcament de LLevant-Park.

La fira estaba oberta al mon del motor pro especialment als camions amb les seves diferents modalitats, rígids, trac-tores decorades, tuning, classics i alguns del triple 0.

Els mes matiners a les nou del mati, ja es anaven col·locant junt amb de les seves categories, i tot seguit anar a fer la inscripció, quedant tot ben registrat seguin les normes dels events del motor.



Lo primer: inscriure's.




Els Decorats.























El Tunning.














Els Classics.










Els Americans.





Els Rigids.







Col·laboració de VOLVO amb una trac-tora i gorres per al públic.



Vehicles de la triple O, agregats.
En el bosquet proper unes carpes dels comerciants de Parets.













Despres de les acreditació, acompanyats per la Guardia Urbana de Parets, es va fer el recorregut del mati, amb una desfilada per els carrers mes emblemàtics del Antic Parets, amb final altre vegada als carrers del polígon de LLevant-Park.
 Cal afegir que totes les cruïlles estaven controlades, lo que va permetre fer un recorregut net i rapit, al no deixar espais i la bona marcha. 
Com San Fermin. Rapit i net.












Un dinar de germanor ofert per gentilesa de Ricard Bassart, propietari del complex de LLevant -Park, a tots el participants i una llarga tertúlia entre camions avançava la tarda, abans de el esperat campionat de POLS.

El campionat de Pols.















 

El Premis.

Sobra el escenari de " La Salseta de el poble sec". Amb les autoritats de la Població, Regidora i Senyor Alcalde, es varen entregar els premis amb les diferents modalitats. Decorats, classics, tunejats, campions de POLS, amb un ambient de gran festa, i sobre tot amb molta col·laboració dels participants i públic que acompanyava.





Oriol Tomas, coordinador, dona les gracies a
 BATMAN, per la seva assistència, despres de 
haver estat treballant pel mati, arribant tard
 a la trobada i el públic no el va poder votar.


Campió i sot-campió, de  POLS.
recollint el seus premis.


Tercer guanyador.




Reben el Premi de camions classics.

Recollin el premi, de dos guanyadors
que per motius familiars varen tenir
que abandonar anticipadament la festa.






El Senyor Alcalde de Parets, fent l'entrega del trofeu
a "El NENE"








Tot seguit es va fer la foto oficial amb tots els participants, com entrega de un diploma de agraïment al amfitrió, el Sr. Ricard Bassart.




Ruta nit.

Arribada la foscor es l'hora, de lluir-se els camions tunejats, amb les seves llums llargues i de colors, copia de les concentracions de Las Vegas.



















ADEU. FINS LA PROPERA.




















2 comentaris:

  1. El recull es una virgueria. Tant de bo es torni a repetir. Ha sigut un dia magnific junt a gent formidable! Que més es pot demanar
    Enhorabona

    ResponElimina
  2. Un dia fantàstitic rodejat de gent meravellosa. Sense el equip col·laborador, aixó no es possible. Aixó no se acaba aqui!!. Gràcies a tots!!.

    ResponElimina