6 de maig 2012

CIRC CRIC. Imatges.Imatges del vehicles que acompanyen al
 CIRC -CRIC del Tortell Poltrona.

El MACK amb clars signes d'abandonament, les herbes sel començar a menjar, per `esperem es salvi.


El Circ-Cric fa ja trenta anys que va que va néixer i amb moltes vicissituds va anant endavant a costa de  crea nous espectacles relacionats amb els pallassos, malabarisme, trapezi ets.

El circ va aixecar per primera vegada la carpa en el any 1981 al Parc del Escorxador de Barcelona,  just als peus de Montjuïc.

L'anima circ es el Jaume Mateu fundador, continuador i promotor junt amb altres companys del CRIC, aguantant tot lo que cau. El seu nom de guerra es el de TORTELL POLTRONA, pallasso conegut per tota la mainada del Estat Català  i a partir del  any 1993, en que crea L'ONG Pallassos sense Fronteres, conegut arreu del mon.

Retornant als inicis, al cap de un any, al 1982, tot i el recolzament de artistes com Joan Miro´el Circ va plegar com tal, tot i que la carpa va anant fen coses, com concentració de Pallassos tallers i diferents esdeveniment relacionats amb el art del circ.

Mes tar es crea el CRAC (centre de recerca de les arts del circ) una autentica fabrica de crear espectacles circenses de tal manera que es poguesa anar renovant el esperit que el envolta.

Actualment el CIRC-CRIC esta en base quieta, en una esplanada del Poble de Sant Esteve de Palautordera a cinquanta kilòmetres de Barcelona, en un gran prat a la falda del Montseny i envoltat per la Tordera, riu que en primavera amb les pluges carregat d'aigua dona un especial encant al lloc.

Un altre curiositat, novetat diguis com vulguis de aquest Circ, es que pots gaudir en una carpa annexa del dinar junt amb els artistes, cosa molt sorprenent per la mainada, i es servi des de una gran cuina instalada en un remolc ,cuina que desprent molt bona olor barrejada amb la del bosc dins  el entorn privilegiat on troba.


XCQ,


La veterana Mercedes que aqui 
 es quedara si ningú la salva.
Les herbes ja es mengen el MACK.
Igual que es te que salvar el circ, també salva aquest meravellós vehicle, que pocs queden ja.


Els Manager en fila...esperant ?
Gros Autobús com a Collegi o oficina, per la meva banda no es pot deduir.
Detall dels camionets de paper enganxats amb pinces de roba.

Remolc vivenda.
Estrany semiremolc,
 tret de algun aeroport per la seva configuració.
L'Auto Union o MB com a trampoli.

.


Meravellosa Auto caravana
 també adscrita al Circ.

La Vespa per els recados,
 al vell mig de la porta per sortir pintant.


AQuatre imatges pels amics dels camions antics, de la perla del circ, aquest camió de bombers Hongarès perfectament conservat.Detall marro del capo a la cabina.
 Es roba per evitar que le vibració ho petessin.Detalls del interior,


CSEPEL AUTOGYAR.
BUDAPEST.